Relaties & ClientCases

ClientCases

Het verhaal van Wanda
Door verschillende oorzaken was ik op het werk helemaal vastgelopen.
Ik was lichamelijk en geestelijk helemaal uitgeput.
Het gevoel van veiligheid, waardering, respect en eigenwaarde waren ver te zoeken.

Met heel veel emotie zijn we samen stap voor stap door mijn levensfases gegaan.
Er waren momenten van erkenning, rouw en groei waar ik doorheen moest.

Gedurende dit proces heb ik noodgedwongen belangrijke beslissingen moeten nemen die mijn leven radicaal hebben veranderd. Naast de onvoorwaardelijke liefde en steun van mijn man, heeft ook jouw professionele hulp er voor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid heb terug gekregen. Jij hebt me inzicht gegeven om verder te gaan.
Jouw motto “Je weet niet hoe sterk je bent tot het moment dat sterk zijn de enige optie is” draag ik op handen.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt en zie de toekomst met een glimlach tegemoet!

Heel veel dank voor de fijne gesprekken en je warme support.

Veel liefs, Wanda

Relaties

UniePlaza: Congres- en vergaderlocatie | LinkedIn