Over mij

Mijn oorsprong ligt in de financiële wereld. Via de optiebeurs belandde ik uiteindelijk in Private Banking. In de zijlijn veel vrijwilligerswerk. Het duurde even voordat ik tot inzicht kwam dat cliënten mij niet alleen op mijn vakgebied aanspraken. Vaak was ik ook op andere terreinen een vraagbaak en steunpilaar. Een opleiding tot coach was het gevolg.

Vanuit mijn studie, maar ook vanuit persoonlijke ervaring, coach ik al geruime tijd mensen die te maken hebben met verlies van een dierbare. Het geeft mij voldoening wanneer ik mensen verder kan helpen in hun ontwikkeling en zij de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien. 

Gedurende de jaren dat ik coach is menige situatie de revue gepasseerd. Een luisterend oor blijkt vaak de start van het proces. Ik dring tot de kern door zonder dat dit als onaangenaam ervaren wordt. Ik leg het accent op het maken van eigen keuzes. Ik luister goed en stel vragen die velen niet stellen.

Mijn missie:

De impact van verlies van een dierbare naaste op de kaart zetten, zodat er een maatschappelijk draagvlak ontstaat.

Een gedachte over “Over mij

 1. Beste Chantal,

  via een artikel in het FD kom ik op jouw website terecht. Jouw missie ondersteun ik van harte.

  Als HR-manager én ervaringsdeskundige heb ik gemerkt dat rouw in veel meer zaken zit maar dat daar maatschappelijk, en dus ook op de werkvloer weinig aandacht voor is. Zelf zet ik me daar harThandig voor in.

  Wat fijn om te lezen dat er meer mensen zijn die het taboe rondom rouw en verlies willen doorbreken!

  Hartelijke groet,
  Miranda Schutten

Reacties zijn gesloten.