• Yvonne (tandarts)

  Deze coach luistert niet alleen maar hoort ook wat je zegt! Ze heeft niet alleen een groot analytisch vermogen maar benadrukt ook vooral iemands positieve kanten. Ze is niet alleen professioneel coach maar ook humanitair ingesteld.

  Maurice (inkoper bij een bank)

  Chantal heeft mij geholpen met het in kaart brengen van mijn prioriteiten ten aanzien van mijn werk-prive-balans. Ook heeft zij mij begeleid in het nadenken over mogelijkheden van het starten van een eigen onderneming. De werkwijze van Chantal ervaar ik als zeer ontspannen en prettig. Zij luistert en vraagt waar nodig door. Voor mij werkt dit goed omdat ik hiermee zelf verantwoordelijk ben om te werken aan mijn vraagstukken. De Antwoorden zijn vaak al aanwezig. Het is de kunst om de antwoorden boven tafel te krijgen en deze vervolgens te ordenen. Door middel van concrete opdrachten heeft zij mij hierbij in een aantal sessies geholpen. Door terug te gaan naar mijn oorspronkelijke vraagstelling heeft Chantal mij bij de les gehouden en structuur aangebracht in mijn denken en doen.

  Harold (uitvaart begeleider)

  Chantal is WYSIWYG: natuurlijk spontaan en serieus. In een ontspannen sfeer hebben we een aantal sessies gehad. Ik ontsnapte geen moment aan haar focus, er werd soms stevig en diep doorgevraagd. Het heeft mij zeer geholpen om dieper in mijn gevoel te komen en dicht bij de pijn, waar ik lang mee heb geworsteld. In een beperkt aantal sessie ben ik een stuk verder gekomen. Dank je wel.

  Hans van der Wiel (ex-marinier)

  Mijn zelfbeeld had een boost nodig. Puur op gevoel heb ik Chantal van Coachingspraktijk.com gekozen. Daar heb ik geen spijt van. Zij is een no nonsense type. To the point graag. In een prettige omgeving legde zij uit wat het doel was van het coachen. Voor mij gold een positiever zelfbeeld. Ik vond het ook best lastig om de vragen die gesteld werden te beantwoorden. Gaande weg kwamen er zaken boven die ik altijd had weggestopt. Best wel emotioneel ook. Maar vooral opgelucht dat “het hoge woord” eruit was. Na een aantal sessies heb ik voldoende inzicht in mijn eigen ik gekregen. Ik ben blij dat Chantal mijn coach was; kan haar van harte aanraden.